summer is coming

I samarbete med Fashiola.se

 Heejsan,

Hoppas allt är bra med er. Solen visar sig mer och mer och jag är nog inte den enda som tycker att allt känns lite härligare nu när den faktiskt börjar värma lite granna och när man känner att våren är på G. Bara 2 månader kvar tills sommaren börjar – för juni räknas väl som en sommarmånad? Nu är jag i alla fall mer än redo för brunbrända ben, solblekt hår och en uppdaterad garderob.

Älskar att det har börjat komma in så himla mycket fina kläder överallt, är riktigt sugen på mer färg, mindre svart och skippa alla lager på lager. I samarbete med river island och fashiola jag fått ta del av deras sommar och badkollektion som är superfin! Kika här

Min favorit blev denna magiska kaftanen i vit spets – drömmen. Tänk vad fin när man har fått lite färg på ens likbleka kropp. Jag tycker den är det perfekta plagget då det finns flera tillfällen att använda den på, lätt att både klä upp och klä ned. Superfin att ha på stranden och bara slänga på sig över sin bikini eller att använda tillsammans med ett par fina jeansskjorts och en topp till, tex den här svarta som ni ser på bilden nedanHåller ni med?  

Vill ni ser mer av deras kollektion? Klart ni vill! Kika in här, det finns massor av härliga plagg att välja mellan.

 
 
 
 
 
 
 Ett annat plagg jag älskar på våren och sommaren är alla härliga byxdresser, just för att det finns en för varje tillfälle, vare sig du ska till stranden eller på sommarfest med bästa vännerna. Min favorit är den här.  Hur fin? Tänk er ett par fina pumps till så är man redo :) 
 

Åh, snart är sommaren här! Till dess kan ni kika in på fashiola.se där man kan handla från fler olika märken, och uppdatera garderoben så att ni är redo när den bästa årstiden anländer!

 

Hoppas ni får en supermysig dag!

Puss, E  

fashiola, riverisland, summer, spring, cloths, kaftan, spets
3 kommentarer
Ingegerd

Vilken otroligt snygg kaftan ! Urläcker !

Håkan

Så väldigt fin kaftan . Perfekt i sommar

Fashiola.se

Superfint inlägg! :)

Svar: Taack snälla!! :)
Emma Bergsten