PMDS

Hejsan fina ni, 
 
Idag känner jag en viss lättnad, en lättnad nu när jag vet varför jag mått som jag mått. Förra veckan var fruktansvärd, jag var extremt nära till gråt mest hela veckan, hade ingen energi, hade lätt ångest och kände ett tryck över bröstet. Jag tyckte att det mesta gick emot mig och minsta lilla blev ett världsproblem. Jag kände inte igen mig själv, jag vill vara glad och lättsam..som jag oftast är. (Jobbar mot iaf)
Jag kände mig svag och det påverkade hela min vardag. Imorse fick jag min mens. På väg till jobbet blev jag ledsen och kände visst tryck över bröstet igen, helt oprovicerat. Började googla på nätet när jag satt på tunnelbanan och hittade en artikel om PMDS - PreMenstruella Dysforiskt Syndrom och kände yes. Detta stämmer in helt och hållet på mig och på hur jag känt de senaste gångerna innan min mens.  Kanske blir det  lättare när man vet vad det beror på :) Det är ju en gång i månaden det handlar om..
 
Jag har aldrig hört talas om detta förut? Har ni gjort det? Jag har ju känt att det inte är pms, för de är fine för mig att hantera. Kanske något man borde prata mer om?
 
 
 
Såhär glad ska man ju vara! 
PMDS,
1 kommentar
Mamma

Ja du Emma , verkligen förskräckligt att må så dåligt, skönt du kom på det . Hjälp finns att få .Många mamma kramar ! 💕