weekend

Glad fredag! 
Idag efter jobbet sätter jag mig på tåget mot Skövde, det ska bli jätteskönt. Mysigt med en tågresa på kvällen också, ska bunkra upp med lite gottit och någon tidning, får hoppas jag inte åker baklänges bara. Haha
Vad ska ni göra i helgen?
 
Puss, E
 
 
 
 
Foto: Josefin Lundhall
Nästan exakt ett år sedan dessa var tagna, oh boy. 
weekend, family
0 kommentarer

Holidays

Sommaren närmar sig (nästan iaf) och jag hör hur folk börjar planera sin semester, REDAN?! 
Detta har fått mig att börja tänka på sommarens planer också. Tänkte dela med mg av olika resemål som jag är sugen på, sedan får vi se vart det bär av helt enkelt :) 
 
- Mexiko, detta har blivit mitt andra hem. Jag är riktigt sugen på att åka dit - igen! Skulle vilja spendera någon natt i Mexiko City, sedan Puerto Escondido och  kanske några nätter i någon närliggande stad. Jag vill surfa i sommar och eftersom att jag spenderade väldigt mycket tid i Puerto kan jag vågorna, vilket gör det hela roligare! Maten är ju även yuuummmy! Sol, vänner och allt är superbilligt! 
 
 
 
Guaccamole <3
 
 
 
 
 
- Miami - SOL! Har velat åka tillbaka dit sedan jag var där för snart 1,5 år sedan. Härlig vibe och kul semesterställe. 
 
 
 
 
- San Sebastian/Biarritz - surf & tapas. Älskar dessa ställen, det enda tråkiga är att man inte blir garanterad bra väder! Det känns rätt viktigt med tanke på att man fryser hela året i Sverige, Men, bra surf,  härlig städer med mix av kultur, shopping och trevlig vibe. Jag älskar även tapas och sangria! 
 
 
 
 
Lajsa <3 
 
 
 
- Franska rivieran / kusten Italien . roadtrip. Är sugen på att hyra en bil och bila genom olika kuststäder. Ta allt som det kommer :) 
 
- Portugal - Har aldrig varit där. Jag har hört väldigt mycket gott om Ericeira av kompisar som varit där. Alltid kul med nytt, plus att de har surf :)
 
Har ni tips på härliga resemål i Europa? Var väldigt längesedan jag åkte på en kortare semester, blev ju inte att jag reste till Europa när jag bodde i Mexiko, är rätt sugen på det :) 
 
Puss, E
 
 
holidays
0 kommentarer

Tankar och allt därtill

Hejsan på er, 
 
Jag vet att jag varit kass på att uppdatera den senaste, men det har varit så mycket med allt. Men, i helgen åker jag hem och kommer att fota och ge er härliga inlägg.  Håll ut :) 
 
Sorry for that. 
Puss, E
 
 
 
0 kommentarer