Påsk

 
Efter en långsam start på dagen i fredags bestämde jag mig för att promenera ned till stan från söder. Det var rätt skönt att röra på sig och att inte åka tuben. 
 
 
 
Promenerade förbi Kungsträdgården för att kika på alla körsbärsblommor som slagit ut. Så himla fint! Samma visa varje år, massor av människor som vill hinna titta och fota innan de försvinner. 
Strosade sedan in på zara och önskar att jag hade haft ett större bankkonto. 
 
På kvällen åkte jag och M ut till min bror med familj och blev bjudna på påskmat, supermysigt! Älskar att vara hemma hos dem <3 
Tyvärr tog jag inga bilder. 
 
På lördagen blev det åter en lugn start innan jag gjorde massor av diverse ärenden inför kvällen. 
 
 
Försökte fräscha till mig något..
 
 
och knäppte av två selfies hehe. 
 
På eftermiddgen åkte jag sedan hem till Alex som är kompis med Jennie och Martin. Vi var 7 st som hade knytis och lite påskfirande. Vi hade äggjakt, drack drinkar, åt masssor av gottit och dansade till diverese olika låtar. Superkul kväll! 
Tyvärr iinga bilder från denna kväll heller, hade väl för roligt ;)
 
Söndagen vaknade vi upp något tröttaa. Det blev en dag i soffan där vi plöjde igenom en ny serie - Frikänd. Riktigt bra, se den om ni inte gjort det. Säsong 2 finns på svt. 
 
 
Här går solen ned på söndagen och mina ögonlock också. Hade en mysig långhelg där jag inte gjorde så mycket. Hur har ni haft det?
 
Puss, E
påsk, weekend
1 kommentar
Moster Pia

Hej sötnos ! ❤️ snygg klänning ! 👍🏼Kram från moster.