påskmiddag

Go kväll!
 
När jag var hemma under påsken ställde mamma till med en riktig brakmåltid, men inte den traditionella utan med en twist. Lite nytänk =) Jag tycker ändå det känns både skönt och gott att äta fräscht på påsken, vilket vi gjorde:) 
Känns som jag åt lika mycket hemma på fyra dagar som jag annars gör under en månad. Tycker det är så himla tråkigt att laga mat till mig själv för att seda sleva upp det på typ 10 minuter. Variation är inte min starka sida när det kommer till att laga mat. hehe, har ni tips? 
 
 
 
 
 
 
Många matbilder hehe
 
food, easter, healthy, tasty
1 kommentar

Tacos och en glimt av mexiko

Igårkväll efter jobbet åkte jag och mötte upp Emma på restaurang Maya. Mexikansk mat- hitt!
Det var såå gott! Jag är ju ett big fan av tacos, riktig tacos. Vi delade på två olika tacos, ceviche och några röror, verkligen hur gott som helst. Tips om ni vill käka mexikanskt :) 
 
Satt och pratade bort några timmar, himla mysig kväll med en mysig emmsi!
 
 
 
 
tacos, mexican, food, tuna, ceviche, yummy
0 kommentarer

på rätt väg

Hur vet man egentligen om man är på rätt väg? På G mot det man vill uppnå, om man nu står på startlinjen. Jag vill inte slösa tid på saker som inte ger mig något, men tänk så upptäcker man det när man redan slösat lite av tiden? Luddigt. Är ni där ni vill vara? Det är inte jag, men för att komma dit jag vill finns verkligen ingen raksträcka, den är kurvig och många stunder funderar jag över hur jag ens ska ta mig framåt, i rätt riktning. Jag hoppas naturligtvis att jag är på rätt spår, men det vet jag ju inte ännu. Bara att jobba vidare antar jag. 
 
 
thoughts, time, life, work, live
0 kommentarer