Sunay morning and three things

 

 

 

Tre saker jag uppskattar: Min familj och vänner, att de i min närhet inklusive jag själv är friska och att jag har möjlighet att resa och upptäcka nya saker. 

//Three things I appreciate: My family and friends, that everyone around me, including myself are healthy and that I get to travel. 

Tre saker som jag vill ha: En egen lägenhet som är min, en surfbräda..och...hör och häpna! En Michael Kors väska! 

//Three things I want: My own apartment, a new surfboard and a Michael Kors bag, I know..but they are timeless and really nice!

Tre saker jag älskar att göra: Umgås med vänner och familj, gärna när det inkluderar mat, surfa och träna, vara i solen!

//Three things I love to do: Spend time with friends and family, including eating, surfing and workout, spend time in the sun.

Tre ord som beskriver mig: Driven, snäll och äventyrslysten

//Three words that describes me: Driven, kind and I´m very eager to experience new things 

Tre saker jag inte kan vara utan: Förutom de självklara (familj, mat etc) väljer jag läppsyl, ögonbrynspenna och solsken

//Three things I can´t be without: Except family food etc, I would say lipbalm, eyebrow pencil and sunshine

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga: Gillar inte att prata om mina drömmar högt med alla, pratar gärna med mina nära och kära om dem. Disskuterar hit och dit. Men drömmar har jag, som ni inte får ta del av hehe. En av dem är iaf att köpa lägenhet!

//Three dreams I hope will get real: I don't like to talk about with everyone, I love talking about them with close friends, so..I'm not gonna share it here. hehe. 

 

Lista från Michaela

threethings
0 kommentarer