Nytt år - 2017

 
 
 
 
 
Nu går vi snart in på det nya året, 2017. Jag är väldigt pepp inför det! 
Jag tänkte dela med mig av mina nyårs"löften", dumt att använda ordet löfte egentligen då jag tror att det skälper mer än hjälper. Mina mål inför 2017 
 
- Jag ska försöka att inte oroa mig så mycket hela tiden, för det mesta brukar allt lösa sig, tex nu med bostad :) Lättare sagt än gjort..
 
- Spara! Jag ska lägga undan varje månad och inte röra det kontot. Ser verkligen fram emot det hehe. Skulle även vilja ha ett separat sparkonto till resor och nöjen. 
 
- Fota mera och skapa bättre och mer material till bloggen. Fler samarbetem med företag. Utveckla bloggen ännu mer! Variation och kvalité. 
 
- TRÄNA! Har varit riktigt dålig nu det sista, men jag älskar verkligen att träna..så denna punkt kommer inte bli svår att hålla. Ska försöka mig på lite mer yoga och meditation också. Det kommer bli desto svårare. Vore även kul att delta i något lopp =)
 
- Äta hälsosamt och få i mig mer C samt D vitaminer. 
 
- Optimistisk och öppen för nya saker. Glad. 
 
- Sol och badresa! Får mer än gärna inkludera surf :) 
 
- Göra bra ifrån mig på jobbet, produktiv och noggrann. 
 
Detta är några punkter som jag ska ha i åtanke nu när det nya året kommer, har några fler men som jag behåller för mig själv! 
 
Hoppas att 2017 blir ett grymt år, jag är väldigt förväntansfull. Nu lämnar vi 2016!
 
Gott nytt år!
 
 
 
 
nyttår, mål, 2017
1 kommentar

Mitt år 2016 - årsresumé

Gjorde du något under år 2016 som du aldrig gjort förut? 
Ja! Massor. Hela året har bestått av saker jag aldrig gjort tidigare. Jag började året med att lämna livet på stranden till den svenska storsaden, redan dag 1 på 2016 påbörjade jag ett nytt kapitel med nya utmaningar. 
 
 
 
Från Mexiko till Sverige :)
 
 
 
Genomdrev du någon stor förändring? 
Ja, som jag nämnde så flyttade jag tillbaka till Sverige efter drygt 2 år i Mexiko. Otroligt svårt beslut att fatta, och otroligt stor omställning. Från strandliv till storstad. Det har inte varit lätt, men är glad över att jag är där jag äe just idag. 
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2016? 
Ingen nära vän till mig har fått barn, men många bekanta. Jag längtar tills någon närstående får tillökning, mys!
 
Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? 
Ganska många, sista helgen i feb, 16 juni, 20 sep osv. 
Det har verkligen varit superkul att kunna spendera tid med alla vänner och familj mer detta året. Så alla dagar med dem är värda att minnas :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommaren var härlig! Mycket häng med mina favoriter! <3
 
Dog någon som stod dig nära? 
Nä, inte som stod mig väldigt nära, men tillräckligt nära för att bli väldigt ledsen
 
Vilka länder besökte du? 
Jag tänkte säga att jag inte har rest så mycket, men det blir fel. Jag har inte rest mycket för att vara jag..
Men jag hann med Tjeckien, Mexiko, Italien och  Danmark.
 
 
 
 
 
 
 
Bästa köpet? 
Har inte investerat i något speciellt, försökt att komma ikapp med allt man behöver här i Sverige. Så som tjocka kläder, jackor osv. Låg i princip på 0 på klädfronten när jag kom tillbaka
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Jaa, min pappas födelsdagshelg vi hade med hela familjen i februari. Mexiko resan under sommaren, weekend med mamma i Köpenhamn, att få ha mina nära och kära närmare, jobb, nya vänner, nya samarbeten mm. 
 
 
 
 
 
Saknar du något från år 2016 som du vill ha år 2017? 
Jaa, jag har saknat ett eget place, min egna frizon. Hade det i början av året. Har delat med Jennie och det har varit superkul och jättebra, men att ha ett eget boende som man kan inreda osv är alltid något spciellt såklart. Och ni vet ju att jag precis fått en egen lya! Ingen är gladare än jag!! Har redan börjat kika i varenda inredningstidning...
 

Vad önskar du att du hade gjort mer? 
Surfat, shoppat, tränat. Jaa, det är alltid saker man önskar att man hade gjort mer av..men man kan ju inte gå runt och tänka på det heller. 

Vad önskar du att du gjort mindre? 
Oroat mig. Samt inte sätta sådan stor press på mig själv, inse att det jag gjort/gör är bra. Stressat upp mig mindre.

Din största framgång på det privata planet? 
Hm..vet inte. Har under flera tillfällen gått utanför min comfortzone vilket är bra. Satt mig själv i situationer som jag tycker är obehagliga men som lett till bättre självförtoende efteråt :) 

Största misstaget? 
Försöker att se misstag som lärdomar, klart att man kan ångra vissa saker man gjort, men finns egentligen inte anledning till det. Se det som en lärdom och blicka framåt. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit ledsnare, eller första halvan. Det har varit ett  tufft år till och från, men betydligt bättre sista halvan. Många faktorer som spelar in, men det var tuffare än jag trodde att det skulle vara att komma tillbaka hem, och speciellt att flytta till Stockholm. Men, i och med att jag fått en egen bostad känner jag redan en stor sten som lyfts bort från mina axlar :) Nu känner jag att jag verligen gillar Stockholm och ser fram emot 2017!

Vad spenderade du mest pengar på? 
Flygbiljetter - (Lite för att jag misade flyget i Mexiko och fick köpa en helt ny, inte gratis hehe)

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? 
Min födelsedag 2016 var nog en av mina sämre någonsin. Jag käkade en måltid själv på en bar och drack ett glas rött till det. Det var min andra vecka i stockholm, hade inte jättemånga vänner och det slutade med att jag spenderade dagen själv. Tills födelsedagen 2017 har jag redan bokat upp mina vänner och  bokat restaurang ;) haha. ivrig. Värt att tillägga är dock att jag hade en superhärlig helg veckan innan min dag och där jag blev ordentligt firad av alla mina vänner!

 
 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 

Jadå. 

Vem saknade du? 
Jag saknade alla vänner jag har i Mexiko, speciellt Helwig, Christian och Gaby. Jag har saknat att inte ha så nära killkompisar i Stockholm. Har även saknat Anna, Ester, Louise och Lisa som jag önskat att jag träffat mer. Min storebror som bor i Norge och hans familj. Ja, några stycken. 

De bästa nya människorna du träffade? 
Har ändå träffat några härliga godingar, speciellt den senare delen av halvåret,  det är jag väldigt glad för!

Mest stolt över? 
Hm, svårt. Återkommer

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? 
Ganska mycket, men tror jag behåller det för mig själv :) Men ska vara så nedrans positiv! 

 

 

nyår, nyttår, resumé, happenings
2 kommentarer

Instagram 2016

 
Mina mest likeade bilder under detta året. 
Bilderna med sol & bad verkar uppskattat ;)
 
Får se hur flödet blir nu 2017..
 
instagram, insta, pic2016
0 kommentarer